Veel werk, veel praten, veel reizen

Inderdaad even geleden. En nu zit ik ook een avond voordat ik weer in een vliegtuig stap. Ben net terug van een week Nederland, heel fijn met voorjaarszon, vrienden en familie en training. Het was weer erg interessant Facebook voor gevorderden (business). Ik zie namelijk dat Facebook hier in Nigeria een vlucht gaat nemen, maar dat de kennis nog niet overal aanwezig is. Dus bij blijven is het motto. Ik was ook weer in de gelukkige omstandigheid dat ik een heerlijk nieuw restaurant mocht ontdekken, Stork A’dam Noord.  In diezelfde week moest ik ook nog even, op afstand, een kleine website laten bouwen. Dat hield in, strakke briefing voor iedereen die betrokken was, snelle tekst, goede foto’s uitzoeken (deze keer naast Istock ook uit eigen bestand), veel mailen en bellen met Lagos… maar uiteindelijk was die klaar op vrijdagmiddag. Helaas weten ze bij het bedrijf niet de gegevens om de zaak te uploaden…. auw dat doet even pijn na al dat jagen en mensen aansturen. Hopelijk kan het volgende week..;-)

Morgen mag weer verder praten over Mobile TV in Nigeria. De planning en budget voor de teaser campagne definitief maken, en daarna afspraken maken over de werkelijke introductie. Zal wel tegen de zomer zijn voor het zover is. Hier vast een voorproefje van de teaser campagne.

Advertisements

About susaninlagos

I have lived in Lagos, Nigeria for almost 5 years. We just came back to The Netherlands, 's-hertogenbosch. I worked In Lagos on many projects all related to marketing and events. Back in 's-Hertogenbosch I have to start over again combining my knowledge and working in Lagos and with new projects in The Netherlands.....
This entry was posted in Africa, city trip, gewone leven and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s